Sandra – A touch of Blue

TOB1-SMALL

 

tekst før player.:

1. Lady Blue.

Historien om den utilregnelige Frøken “Blue” der har det med at overmande en på de mest mærkelige tidspunkter. Hende man ikke kan undvære, for uden hende ville man ikke vide hvornår der er grund til smil og glæde og hvornår der er grund til at lade sig indhylde i melankoli. Teksten er skrevet af min veninde Ekaterina fra Whales som har gjort et fantastisk stykke arbejde med den.

2. Kiss your silly Life.

Historien om en stærk kvinde som forsøger at sparke sin partner ud af et tungsind og få ham til at forstå at livet ikke er så skidt som han gør det til, men fremfor alt gør det for at undgå selv at blive trukket med ned i dybet.

3. How to move On.

Den moderne version af landmusen og bymusen. Om kvinden der tager til storbyen fordi den lille landsby ikke er stor nok til at rumme hende og om hvordat byen langsomt sluger hende og gør hende mere og mere anonym.

4. A safe Place.

Læn dig tilbage og flyd med i den her historie som er en rejse rundt i et tankespind om hvor man ville have været hvis tingene havde udviklet sig anderledes og om at man skal give sig selv lov til indimellem at læne sig tilbage og tage en tur på Memory Lane. Tak til Ekaterina for at gøre mig opmærksom på at “Recordplate” hedder “Turntable”. Teksten endte med “Grammophone” – et ord mange af os dårligt nok ved hvad er i dag.

5. Mr. Holiday.

Inspireret af sangen “Cat in a Craddle” er her fortællingen om en pige som må nøjes med en feriefar og som langsomt forvandler sit tab til beslutsom arrogance og afstand for at beskytte sig selv. Ekaterina har været med inde over teksten med inputs og fejlrettelser.

6. Moscow.:

En sød tekst Ekaterina har lavet om en pige der er forelsket i en drøm og tillader sig selv at leve sig ind i drømmen.

7. Television Blues

Inspireret af…

1.ste album