Om Studiet

studiohgv5-2

Studio HGV5 er mit eget lille studie hvor jeg udfolder mine musikalske folder. Jeg har spillet musik i over 35 år og har altid været facineret af at kunne optage det musik jeg skriver. Helt tilbage fra min allerførste 4-spors FOXTEX kassette båndoptager. Ja, – faktisk helt tilbage til min fars Beocord 2000 spolebåndoptager der havde 4 seperate mono optagehoveder. Det var tider. Det første egentlige digitale studie fik jeg i 1992 i forbindelse med at jeg skulle lave musik til en firma-jule revy. Et Roland RAP10 med tilhørende software. Det var en helt ny verden der åbnede sig. Efter nogle år i live band og list stilstand i musikken pga familie, fik jeg så taget fat på produktionerne igen, og i 2005 tog det fart da jeg indkøbte et lydkort begyndte at lave musik i Cubase. I dag – efter mere end 250 produktioner er jeg så småt begyndt at forstå hvad det kræver at lave en rimelig lyd.

I processen har jeg mødt en masse spændende mennesker – dels fra musik communitiet  soundclick.com og senere fra bandbase.dk. Flinke og rare mennesker der ligesom jeg finder stor glæde i at lave musik.

Genremæssigt har jeg altid rodet godt rundt i gryderne, men det er lykkedes nu at lave nogle mere “komplette” genremæssigt sammenhængende projekter.

“Circle of Life”: Et progressivt/symfonisk rock/musical-agtigt projekt der fortæller hvad der er sket på de forskellige helligdage. Der er et væld af gæstemusikere på projektet som tog mere end 2 år at komme igennem.

“Sandra – A touch of Blue”: Et Blues/pop/rock projekt som jeg har lavet med Sandra og Finn. Nogle tekster er skrevet af Jude fra Wales, og et enkelt nummer er skrevet af Knud-Erik som iøvrigt har forestået al vokal tracking. Det første “album” rummer 13 numre, og det andet album “Another touch of Blue” er under udarbejdelse.

“Progressive Suite” – En samling af mine mere progressive numre.

“Niecerne” – et familieprojekt hvor vi igennem 4-5 år indspillede nogle klassiske julesange som vi kunne forære den nærmeste familie.